Hoe kan ik mij aan- en afmelden bij Engage Process? Of mijn wachtwoord wijzigen?

Hoe werkt het in- en uitloggen bij Engage Process? En kan ik mijn eigen wachtwoord wijzigen?

Voor het aanmelden in de Engage Process omgeving is het wel voorwaardelijk dat u een gebruikersaccount wat bestaat uit een e-mailadres en een wachtwoord. Deze kunt u opvragen bij jullie eigen beheerder van de Engage Process omgeving.

1. Aanmelden, inloggen bij Engage Process
  2. Afmelden, uitloggen bij Engage Process
  3. Mijn wachtwoord wijzigen
  4. Wachtwoord vergeten
  5. Ik ontvang geen mail na het klikken op Wachtwoord vergeten

Aanmelden, inloggen bij Engage Process

Aanmelden voor de Engage Process Modeler kan in de basis op twee verschillende manieren:

1. Direct via de URL: modeler.engageprocess.com of start.engageprocess.com
  2. Of via onze website, www.engageprocess.nl, en dan rechtsboven in het scherm te klikken op Login. U kunt dan een keuze maken in welke module van de totale Suite u wilt inloggen.

Als u de Engage Process Modeler voor de eerste keer start krijgt u een pagina te zien waarop u zich kunt aanmelden

Vul hier uw gebruikersnaam in, dit is een e-mailadres.

Vul hier uw wachtwoord in om in te kunnen loggen.

Zet op deze pagina een vinkje bij Aangemeld blijven als u deze pagina niet langer wilt zien als u de Engage Process Modeler wilt starten. U blijft dan aangemeld (op de computer dat u nu werkt) tot u zich weer afmeldt.

Afmelden, uitloggen bij Engage Process

Om u af te melden van de applicatie(s) klikt u recht bovenin op uw gebruikersnaam en kiest u voor Afmelden in de drop down lijst.

Hoe kan ik mijn huidige wachtwoord wijzigen?

Let op: U kunt uw wachtwoord niet op deze manier wijzigen als uw organisatie gebruikt maakt van Single Sign-On (SSO).

Om uw wachtwoord te wijzigen klikt u op uw naam rechtsboven in de applicatie en kiest u voor Wachtwoord wijzigen.

Er zal een nieuwe pagina worden geopend waar u uw oude en nieuwe wachtwoord in kunt voeren.

Uw wachtwoord moet minimaal bestaan uit:

• acht karakters*
  • een cijfer
  • een leesteken
  • en een combinatie van hoofdletters en kleine letters.

*: Het is mogelijk dat het wachtwoordbeleid voor uw organisatie door de beheerders is aangepast en er meer karakters worden gevraagd dan ons standaard minimaal 8.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Kies bij het inlog scherm van Engage Process voor Wachtwoord vergeten? als u uw wachtwoord niet meer weet. U ontvangt dan een e-mail met een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Onder Aanmelden staat in het klein: Wachtwoord vergeten.

Deze e-mail wordt gestuurd naar het adres dat gelijk is aan uw Engage Process gebruikersnaam, dus het is belangrijk dat uw gebruikersnaam een geldig e-mailadres is waar u toegang toe heeft.

Ik heb op Wachtwoord vergeten geklikt, maar ik heb nog geen e-mail ontvangen.

Mocht u geen e-mail ontvangen of uw gebruikersnaam is een fictief e-mailadres. Dan kunt u het beste eerst contact opnemen met de beheerders van de Engage Process omgeving binnen uw eigen organisatie.

Het is ook mogelijk om Engage Process Support te mailen met het verzoek om uw wachtwoord te wijzigen. U kunt uw verzoek mailen naar support@engageprocess.com.

Is er spoed? Dan kunt u het beste bellen naar 020 530 7280