1. Kenniscentrum
  2. Voorbeeldenbibliotheek

Voorbeeldenbibliotheek

De Voorbeeldenbibliotheek is een platform om processen, overzichten en andere content met elkaar uit te wisselen en ideeën op te doen.

Klik hier om onze Voorbeeldenbibliotheek te openen

Wat is de voorbeeldenbibliotheek?

De Voorbeeldenbibliotheek bevat voorbeelden die door klanten/partners van Engage Process zijn gemaakt in Engage Process. De voorbeelden kunnen helpen als referentie of als startpunt om bijv. zelf een proces of overzicht te maken. Sommige Processen zijn soms op verzoek van de klant anoniem gemaakt.

Wie heeft er toegang?

De Voorbeeldenbibliotheek is alleen toegankelijk voor klanten en partners van Engage Process. Je kunt de inhoud importeren naar je eigen Engage Process omgeving. Druk op de knop om het bestand te downloaden om vervolgens dit te gebruiken als importbestand voor het binnenhalen in je eigen Engage Process omgeving.

Help je mee?

Mocht je zelf een proces, overzicht, etc. hebben gemaakt in Engage Process en willen delen met anderen in onze Voorbeeldenbibliotheek neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: voorbeeldenbibliotheek@engageprocess.com.