Configuratie: Klantreis

Klantreis visueel zichtbaar maken in Engage Process

De Engage Process Suite wordt door organisaties ingezet voor veel verschillende thema’s, zoals continu verbeteren, realisatie van handboeken, AVG, Compliance, Risicomanagement, digitale of organisatorische transformatie, etc. De consultants van Engage Process hebben veel ervaring in het inrichten van de Suite ten behoeve van deze thema’s. Zij hebben nu hun jarenlange ervaring gebundeld, vaak met hulp van klanten, om standaard configuraties te definiëren.

Deze standaard configuraties zijn richtlijnen volgens welke de Suite effectief en efficiënt ingericht kan worden voor zo’n thema. Deze standaard configuraties kunnen door beheerders zelf gerealiseerd worden aan de hand van deze instructie. Uiteraard kunnen consultants van Engage Process hierbij helpen.

Klik hier voor de Configuratie: Klantreis als PDF bestand