Configuratie: Rechtmatigheid

Rechtmatigheid kunnen toepassen binnen de Engage Process Suite

Engage Process (zoals we de Suite of het platform tegenwoordig noemen) wordt door organisaties ingezet voor veel verschillende thema’s, zoals: continu verbeteren, realisatie van handboeken, AVG, Compliance, Risicomanagement, digitale of organisatorische transformatie, etc. De consultants van Engage Process hebben veel ervaring in het inrichten van het platform ten behoeve van deze thema’s. Zij hebben nu hun jarenlange ervaring gebundeld, vaak met hulp van klanten, om standaardconfiguraties te definiëren.

Deze standaardconfiguraties zijn richtlijnen volgens welke Engage Process effectief en efficiënt ingericht kan worden voor zo’n thema. Deze standaardconfiguraties kunnen door beheerders zelf gerealiseerd worden aan de hand van deze instructie. Uiteraard kunnen consultants van Engage Process hierbij helpen.

Klik hier voor de Configuratie: Rechtmatigheid als PDF bestand