Hoe benader ik de beheermodule Tabellen?

Om de Tabellen beheermodule te benaderen kiest u voor Tabellen beheren in de groep Beheer van tab TABELLEN. Er verschijnt een nieuw browservenster met de centrale Engage Process Admin Center module waarbij de tab voor Tabellen actief is. Als u deze optie niet ziet betekent dit dat u niet de rol van Tabellenbeheerder hebt. Vraag uw gebruikersbeheerder om dit aan te passen.

Tabellenbeheer1

Centrale tabellen worden bepaald in drie stappen. Eerst wordt er een eigen centraal type aangemaakt. Er zijn twee voor gedefinieerde types: Rollen en Documenten. Deze komen overeen met de lokale types Rollen en Documenten in elk project. Voor elk eigen type kan er een centrale tabel worden gemaakt. Voor elke tabel kunnen tenslotte tabelelementen worden opgegeven.

Gebruik de knop Zoeken rechtsboven om een tekst te zoeken in alle centrale tabellen.