Hoe blokkeer ik aanmelden van gebruikers?

Als gebruikersbeheerder kunt u het kunnen aanmelden van een gebruiker (tijdelijk) blokkeren. Dit geeft u de mogelijkheid om deze gebruiker geen toegang te geven, maar wel al zijn rechten en overige instellingen te houden.

Om een gebruiker te blokkeren selecteert u deze gebruiker en kiest u voor de knop Aanmelden blokkeren. De gebruiker wordt nu met een lichtere kleur getoond in de lijst. De knop Aanmelden blokkeren zal veranderen in Aanmelden deblokkeren zodat u deze gebruiker weer toegang kunt geven