Hoe kan ik de autorisatie binnen een project instellen en beheren?

In deze instructievideo* wordt uitgelegd hoe u de autorisatie kunt instellen en wijzigen binnen een project op project-, map- en/of diagramniveau. Rechten worden gegeven aan gebruikers(groepen) waarmee wordt bepaald wat zij wel/niet kunnen doen.

Klik hier om de instructievideo te bekijken.

* De versie van de applicatie die is gebruikt in deze instructievideo kan afwijken van de versie die u op dit moment gebruikt. Er zullen vooral verschillen in de gebruikersinterface zijn. De ervaring leert ons dat u de opgedane kennis probleemloos in de praktijk kunt toepassen.