Hoe kan ik de historie zien van een Gepubliceerd proces?

Hoe u de historie van een gepubliceerd proces en overzicht kan inzien binnen de Publisher.

Selecteer een gepubliceerd diagram en kies voor Toon publicatiehistorie in groep Historie van tabblad Start:

Er wordt een dialoog getoond met de lijst van versies die ooit zijn gepubliceerd voor dit diagram. De bovenste regel van de lijst bevat de op dit moment gepubliceerde versie. Het veld Gepubliceerd tot is daarom leeg.

Gepubliceerd door is de naam van de Publisher gebruiker die deze versie van het diagram heeft gepubliceerd. Merk op dat dezelfde versie vaker in de lijst voor kan komen als deze opnieuw is gepubliceerd vanuit het Archief.