Hoe kan ik de inhoud van een werkweergave filteren?

U kunt de inhoud van een werkweergave filteren om het aantal getoonde kaartjes of regels te verkleinen.

Er zijn drie soorten filters die u kunt gebruiken:

•    Tekst filter
•    Filteren op gebruiker
•    Complexe filters

Er zijn aparte filters voor elke weergave, dus als u een filter instelt voor een weergave en wijzigt naar een andere weergave moet u een nieuwe filter instellen.

De filters worden onthouden voor elke weergave zolang u met hetzelfde bord blijft werken. Als u een ander bord opent of de applicatie opnieuw start zullen de filters gewist zijn.

Als u de browser ververst zullen de filters bewaard blijven.

Hoe gebruik ik Tekstfilter?

Type een tekst in het tekst veld rechtsboven de weergave. Alleen al het werk en de taken waarvan een van de tekst velden de ingevoerde tekst bevatten worden getoond. Gebruik geavanceerde filters om op andere soorten velden te filteren..

U kunt het tekst filter ook gebruiken om snel een werk item of taak te vinden op ID. Type dan 'ID': gevolgd door het nummer van het werkitem of de taak.

Hoe filter ik op gebruiker?

Elk bordsjabloon bevat een veld van het type gebruiker om aan te geven wie een bepaald deel van het werk moet uitvoeren. Dit veld is ook gekoppeld aan het verzenden van E-mail notificaties. Meestal heet dit veld Eigenaar of Toegekend aan. Er wordt aangenomen dat deze persoon ook minimaal leestoegang moet hebben tot dit bord zodat hij zelf kan zien welk werk voor hem gepland staat. Om eenvoudig te kunnen zien wie welk werk moet uitvoeren kiest u voor het uitklapmenu bij Eigenaar (of Toegekend aan).

De standaardwaarde van deze filter is Alle

Kies voor Ik om al het werk te zien dat aan u is toegewezen.

Kies voor Niet toegekend voor al het werk dat nog aan niemand is toegewezen.

Kies een andere gebruiker om al het werk te zien dat aan deze gebruiker is toegewezen.

Gebruik de geavanceerde filters om op andere velden van type Gebruiker te filteren.