Hoe kan ik een actieve sessie beëindigen?

Ik wil een actieve sessie beëindigen, maar waar en hoe kan dit doen?

Het kan voorkomen dat u een Actieve sessie wilt beëindigen. Dit omdat er een mededeling tevoorschijn is gekomen over 'Te veel gelijktijdige gebruikers actief' of iemand heeft zijn sessie niet netjes afgesloten.

Deze sessie is dan nog actief en blokkeert één van uw gelijktijdige licenties voor uw organisatie. U kunt hem dan vragen aan te melden en zijn sessie netjes te beëindigen, maar we begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is.

Als uw gebruiksaccount de rol Gebruikersbeheerder heeft, dan kunt u ook de actieve sessies van andere gebruikers beëindigen. Ga hiervoor naar Admin Center, admincenter.engageprocess.com, en kies links in het menu voor Actieve Sessies.

In de tabel die wordt getoond ziet u alle actieve sessies binnen uw organisatie. Selecteer de sessie die u wilt stoppen, neem eventueel eerst contact op met de gebruiker en kies rechts voor Sessie afbreken

Kies voor Verversen bovenin om de huidige situatie te bekijken.