Hoe kan ik een proces delen of ter publicatie aanbieden?

In deze instructievideo* wordt uitgelegd hoe u een proces kunt delen of ter publicatie aan kunt bieden. In beide gevallen zal het proces in de Viewer (App) te raadplegen zijn door de geautoriseerde gebruikers.

Klik hier om de instructievideo te bekijken.

* De versie van de applicatie die is gebruikt in deze instructievideo kan afwijken van de versie die u op dit moment gebruikt. Er zullen vooral verschillen in de gebruikersinterface zijn. De ervaring leert ons dat u de opgedane kennis probleemloos in de praktijk kunt toepassen.