Hoe kan ik mij aan- en afmelden van Engage Process Teambord?

De eerste keer dat u  Engage Process Teamboard start krijgt u de volgende pagina. Afhankelijk van de instellingen van uw browser of besturingssysteem wordt deze in het Nederlands of Engels getoond.

Login

Kies voor Keep me logged in (Houd mij ingelogd) als u deze pagina de volgende keer dat u Engage Process Teamboard start wilt overslaan.

Kies Forgot your password? als u uw wachtwoord bent vergeten. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Om af te melden klikt u rechtsboven op uw naam en kiest u vervolgens voor Afmelden.

LogOff