Hoe kom ik op Engage Process Teamboard?

Zodra u bent aangemeld in Engage Process Teamboard kunt u uw wachtwoord wijzigen, uw dit abonnement bekijken en wijzigen, uw voorkeuren instellen en een andere Engage Process applicatie starten waar u toegang toe hebt.

Hoe wijzig ik het wachtwoord?

Om uw wachtwoord te wijzigen klikt u op uw naam rechtsboven en kiest u voor Wachtwoord wijzigen.

LogOff

Er wordt een nieuwe pagina geopend waarin u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Hoe krijg ik toegang tot mijn abonnement?

Klik op uw naam rechtsboven.

LogOff

Door te kiezen voor Uw abonnement krijgt u toegang tot alle abonnementsinformatie en -instellingen.

Wat is de Applicatiestarter?

Engage Process bestaat uit de volgende onderdelen:

•    Engage Process Modeler
•    Engage Process Publisher
•    Engage Process Viewer
•    Engage Process Dashboard
•    Engage Process Admin Center

Gebruik de knop Launcher rechtsboven om een lijst te krijgen van alle  Engage Process applicaties waar u toegang toe hebt. Als u een applicatie kiest wordt deze geopend in een nieuw browsertabblad.