Hoe kan ik mijn abonnement inzien en wijzigen?

Ik wil mijn abonnement inzien en wijzigen. Tevens inzien welke Modulen er zijn.

Om uw abonnement in te zien en eventueel wijzigen kunt u  rechtsboven in klikken op uw gebruikersnaam. Selecteer dan Uw abonnement.

Door te kiezen voor Uw abonnement krijgt u toegang tot een pagina waarin u de details van uw abonnement kunt inzien en wijzigen.

Ik zie Uw abonnement niet ertussen staan

Het kan zijn dat u de optie van Uw abonnement niet ziet staan in de drop down menu. Dit komt omdat het inzien en eventueel wijzigen van het abonnement een specifieke Rol is op gebruikersniveau, namelijk: Abonnementsbeheerder.

Dit kan ingesteld worden in de Admin Center door de gebruikers die weer de rol hebben van Gebruikersbeheerder. Meer informatie is te vinden onder Admin center.

Welke modulen zijn er in een Suite abonnement

Engage Process bestaat uit de volgende onderdelen:

• Engage Process Modeler
  • Engage Process Viewer en ViewerApp
  • Engage Process Publisher
  • Engage Process Admin Center
  • Engage Process Dashboard
  • Engage Process Teamboard

Druk op deApplicationLauncher knop rechts boven voor een lijst van de  Engage Process modulen waar u toegang tot hebt. Kies er één om deze in een nieuwe webpagina te starten.

Je kan ook inloggen in één van deze modulen  via onze website, www.engageprocess.nl, en dan rechtsboven in het scherm te klikken op Login. U kunt dan een keuze maken in welke module u wilt inloggen. Ook hier kunt u alleen inloggen in de module waar u toegang tot hebt.