Hoe kan ik mijn voorkeuren instellen?

U kunt de taal en het formaat voor datum en tijd wijzigen in Engage Process Teamboard.

Deze wijzigingen worden toegepast op alle  Engage Process modules.

Om de voorkeuren aan te passen kiest u in het hoofdmenu linksboven voor Voorkeuren.

Preferences

Op dit moment worden er twee talen ondersteund: Nederlands en Engels. Er zijn voor zowel datum als tijd ook twee mogelijkheden. Verder kunt u hier een lijstscheidingsteken instellen. Dit is het teken dat wordt gebruikt bij het aanmaken van CSV bestanden.

Kies de gewenste instellingen en kies Akkoord.

Om de wijzigingen toe te passen moet de applicatie worden herstart. Er zal daarom een vraag gesteld worden. Als u hier kiest voor Nee kunt u voorlopig doorwerken met de oude instellingen.

U kunt hier ook besluiten of u E-mailnotificaties wilt ontvangen als een melding of taak aan u wordt toegekend. Echter, u zult deze berichten alleen ontvangen als de beheerder dit heeft aangezet in de module Engage Process Admin Center.