Hoe kan ik rollen, documenten, applicaties, etc. centraal vastleggen en beheren?

In deze instructievideo* wordt uitgelegd hoe u centraal tabellen kunt aanmaken en beheren. De inhoud van deze tabellen kan binnen de Modeler worden gebruikt bij het in kaart brengen van processen.

Klik hier om de instructievideo te bekijken.

* De versie van de applicatie die is gebruikt in deze instructievideo kan afwijken van de versie die u op dit moment gebruikt. Er zullen vooral verschillen in de gebruikersinterface zijn. De ervaring leert ons dat u de opgedane kennis probleemloos in de praktijk kunt toepassen.