Hoe kan ik zien wie, wat heeft gewijzigd binnen Teamboard?

Live updates en historie.

Een bord wordt vaak door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt. Uiteraard kan een bord een uitstekend hulpmiddel zijn om te gebruiken tijdens een werkoverleg, maar ook tussen de werkoverleggen door zal een bord geraadpleegd worden en zullen er door de diverse gebruikers wijzigingen worden aangebracht.

Live updates

Een bord kan door meerdere personen tegelijkertijd worden gebruikt. Dit kan leiden tot een situatie waarbij twee gebruikers hetzelfde werk-item of taak bekijken. Zodra een van de gebruikers op het formulier van het werk-item of de taak een wijziging gaat aanbrengen, wordt het veld dat wordt gewijzigd geblokkeerd voor andere gebruikers om te wijzigen. De andere gebruiker ziet het veld een andere kleur krijgen en ziet een melding in beeld verschijnen met de naam van de gebruiker die op dat moment de wijziging aanbrengt.

Historie

Naast dat je live kunt zien wat, wat aan het wijzigen is in het formulier dat je open hebt staan, houdt Teamboard ook alle historie bij van wijzigingen. Zo kun je zien wat en wanneer je zelf iets hebt gewijzigd, maar ook wat anderen op een formulier hebben gedaan. Je kunt de historie van wijzigingen op de volgende manier inzien:

• Open het formulier van een werk-item of taak door bijv. te dubbelklikken op het kaartje dat op het bord staat.
  • Linksboven zie je het volgende staan:
    Teamboard history-1
  • Klik op ‘Historie’ en je krijgt een overzicht te zien van wie, wat en wanneer iets heeft gewijzigd. Je ziet ook wat er naar wat is veranderd. Mochten er meerdere dingen tegelijkertijd zijn gewijzigd dan staat er helemaal links een driehoekje voor de regel. Klik op dit driehoekje om de regel uit te klappen en alle wijzigingen van die keer in te zien.