Hoe kom ik op Overzicht publicaties?

Kies voor Overzicht publicaties in groep Delen & Publiceren van tab Samenwerken

OverzichtPublicaties

Deze dialoog toons alle diagrammen en versies die zijn gedeeld, aangeboden of gepubliceerd.

Kies een diagram dat Gedeeld is en vervolgens voor Niet meer delen. Het diagram is niet langer gedeeld en verdwijnt uit de lijst. Om te stoppen met delen dient u het recht Publiceren te hebben (zie Gebruikersrechten).

Kies voor Openen als u de gedeelde of gepubliceerde versie van het diagram wilt openen. Gebruik de knop met het Excel logo om de inhoud van dit overzicht op te slaan als CSV bestand