Hoe krijg ik een Overzicht van de projectautorisatie en van de map/diagramautorisatie?

Overzicht projectautorisatie

Om de rechten te zien voor het geopende project en alle mappen en diagrammen kiest u voor Overzicht autorisatie en groep Autorisatie van tabblad SAMENWERKEN en vervolgens voor Project.

De volgende dialoog verschijnt:

Projectautorisatie

U kunt dit overzicht exporteren naar Microsoft Excel met de kleine Excel knop linksonder in de dialoog.

Overzicht map/diagramautorisatie

Een gebruiker erft de rechten van groepen waar hij lid van is en van de organisatie. Dus de echte verzameling rechten van een gebruiker voor een map of diagram kan groter zijn dan die u ziet in de Autorisatiedialoog. U kunt de gecombineerde rechten voor alle gebruikers, alle groepen en de organisatie zien voor een map of diagram door deze te selecteren in het projectvenster en te kiezen voor Overzicht autorisatie in groep Autorisatie van tab SAMENWERKEN en vervolgens te kiezen voor Map / Diagram.

De volgende dialoog verschijnt:

OverzichtAutorisatie1

In dit voorbeeld heeft de gebruiker die het proces heeft aangemaakt alle rechten en de organisatie heeft Leesrechten. Dit leesrecht is geërfd door alle gebruikers binnen de organisatie.

Zie schermrapportages voor de verdere werking van deze rapportage.