Hoe krijg ik een rapport met alleen de ontbrekende proceskoppelingen?

Processen kunnen proceskoppelingen bevatten en met dit rapport krijgt u de ontbrekende gepubliceerde proceskoppelingen.

Procesdiagrammen kunnen koppelingen bevatten naar andere procesdiagrammen. Als een Engage Process Viewer  gebruiker hierop klikt wordt het gekoppelde proces voor hem geopend. Maar dit is alleen mogelijk als het gekoppelde proces ook is gepubliceerd

Middels deze rapportage kunt u controleren of alle processen waarnaar wordt verwezen met proceskoppelingen ook daadwerkelijk zijn gepubliceerd. In het ideale geval is deze rapportage dus leeg.