Hoe krijg ik een rapportage van alle Viewer instellingen?

Een toelichting hoe u een rapportage en overzicht krijgt van de Viewer instellingen per gebruiker en groep.

Als u de Viewer instellingen bepaalt, bepaalt u mogelijkheden in het gebruik van de Engage Process Viewer. Als u de mogelijkheden bepaalt voor een groep kan dit gevolgen hebben voor alle gebruikers die lid zijn van deze groep. Om daarom het eindresultaat te kunnen zien van als uw instellingen kunt u een rapportage maken die toont welke functies van de Engage Process Viewer beschikbaar zijn per gebruiker en/of groep van uw organisatie.

Kies voor Rapportage Viewer instellingen in groep Publicatie van tabblad Rapportage:

Er verschijnt een dialoog met voor elke gebruiker, groep en de hele organisatie een lijst van alle functies die actief zijn en panelen die zichtbaar zijn in de viewer.

Gebruik de PDF knop om dit rapport op te slaan als PDF bestand en de Word knop om hetzelfde te doen voor een Word bestand.

Kies voor de Kruistabel voor een andere weergave van hetzelfde rapport. U ziet hier binnen 1 tabel elke gebruiker wat kan doen.

Gebruik de Microsoft Excel knop om deze tabel te exporteren naar een Excel bestand.