Hoe krijg ik een rapportage van de Feedbacknotificaties?

Toelichting hoe je een rapportage kan krijgen van de instellingen van de Feedbacknotificatie

Deze functie is alleen beschikbaar als uw abonnement de Feedback/Reactie module bevat.

Voor elk gepubliceerd diagram kunt u de verzendlijst feedbacknotificaties instellen die aangeeft welke gebruikers en groepen een bericht ontvangen wanneer er een nieuwe reactie wordt toegevoegd voor dit diagram. U kunt een overzicht krijgen via het tabblad Rapportage en vervolgens te klikken op Feedbacknotificatie.

Kies voor Feedback notificaties in groep Instellingen van tabblad Rapportage. De volgende dialoog verschijnt:
FeedbackNotifcationReport1Gebruik de PDF en Microsoft Word knoppen om het rapport te exporteren naar resp. een PDF bestand of een Word bestand.

Gebruik tabblad Kruistabel om een andere weergave te tonen van dit rapport.FeedbackNotifcationReport2
Hier kunt u met de knoppen de rijen en kolommen omwisselen en het resultaat exporteren naar Excel.