Hoe kunnen we met meerdere personen tegelijk in één project werken?

In deze instructievideo* wordt uitgelegd hoe u met meerdere personen tegelijk in één project kunt werken waarbij de applicatie er automatisch voor zorgt dat slechts één gebruiker tegelijk aan een proces kan werken.

Klik hier om de instructievideo te bekijken.

* De versie van de applicatie die is gebruikt in deze instructievideo kan afwijken van de versie die u op dit moment gebruikt. Er zullen vooral verschillen in de gebruikersinterface zijn. De ervaring leert ons dat u de opgedane kennis probleemloos in de praktijk kunt toepassen.