Hoe maak, beheer, kopieer en verwijder ik een weergave?

Hoe beheer ik Weergaven?

U kunt een weergave makenhernoemenkopiëren en verwijderen. U kunt ook de volgorde aanpassen om bijvoorbeeld de meest gebruikte weergave bovenaan de lijst te zetten. Om de weergaven in te stellen drukt u op de drie puntjes rechts van de weergaveselectie. Als deze knop voor u niet zichtbaar is getekend dit dat u niet geautoriseerd bent voor het instellen van de weergaven.

ManageWorkViews

Hoe maak ik een nieuwe weergave?

Om een nieuwe weergave te maken gebruikt u de knop met drie puntjes naast de naam van de huidige weergave en kiest u voor Nieuwe weergave toevoegen. De volgende dialoog verschijnt:

AddNewWorkView

Voer de naam in van de nieuwe weergave en kies een van de beschikbare soorten. Als u dit doet zal er onderin een extra optie verschijnen: Baseer de nieuwe weergave op bestaande weergave. Dit toont een lijst van bestaande weergaven die gebruikt kunnen worden als startpunt voor de nieuwe weergave. Als u bijvoorbeeld kiest voor Taakbord als startpunt voor het nieuwe Gecombineerde kanbanbord betekent dit dat alle instellingen m.b.t. de kaartjes op dat bord zullen worden overgenomen door de nieuwe weergave. Als u geen bestaande weergave kiest dient u alles compleet zelf in te stellen.

Als u kiest voor Akkoord verschijnt er een melding. Deze melding geeft aan dat de weergave is gemaakt en biedt u de kans op de overige instellingen voor de weergave te maken. Zie hiervoor ook Weergaven instellen.

Hoe hernoem ik een weergave?

Selecteer de weergave die u wilt hernoemen. Druk op de knop met drie puntjes rechts van de selectie en kies voor Weergave hernoemen.

Er verschijnt een dialoog waarin u de nieuwe naam kunt opgeven.

Hoe kopieer ik een weergave?

Selecteer de weergave die u wilt kopiëren. Druk op de knop met drie puntjes rechts van de selectie en kies voor Weergave kopiëren.

Er verschijnt een dialoog waarin u de naam van de kopie kunt opgeven.

Hoe verwijder ik een weergave?

Selecteer de weergave die u wilt verwijderen. Druk op de knop met drie puntjes rechts van de selectie en kies voor Weergave verwijderen.

Er verschijnt een dialoog waarin u wordt gevraagd om bevestiging.

Let op: U kunt op dit moment niet de laatste weergave van een bepaald soort verwijderen, want dit zou betekenen dat u nooit meer de mogelijkheid hebt om een weergave van deze soort toe te voegen aan uw bord.

Hoe pas ik de volgorde van de weergaven aan?

Om de volgorde van de weergaven aan te passen opent u het weergave selectiemenu.

WorkViewReordering

Gebruik de zes puntjes rechts om de weergave met uw muis naar boven of beneden te verplaatsen. De bovenste weergave is ook de weergave die standaard wordt geopend bij het openen van uw bord.