Hoe navigeer ik snel tussen diagrammen?

Het paneel Diagram toont maar een diagram tegelijk. Als u een nieuw diagram opent wordt onthouden wat het vorige diagram was. U kunt navigeren naar diagrammen die al eerder zijn geopend met de knoppen Vorige en Volgende in groep Navigatie.

Het paneel Diagram toont maar een diagram tegelijk. Als u een nieuw diagram opent wordt onthouden wat het vorige diagram was. U kunt navigeren naar diagrammen die al eerder zijn geopend met de knoppen Vorige en Volgende in groep Navigatie van tabblad START. Deze twee knoppen zijn ook in het klein in de linkerbovenhoek beschikbaar. Dat is vooral handig in de Volledig scherm weergave.

Overzichten zijn bedoeld om eenvoudige navigatie mogelijk te maken. Sommige figuren zijn gekoppeld aan andere diagrammen. Klik eenvoudig op deze figuren om naar het bijbehorende diagram te gaan. Als er meer dan 1 diagram gekoppeld is wordt eerst een dialoog getoond waarin u een keuze kunt maken.

Als een figuur is gekoppeld aan een diagram dat niet (langer) beschikbaar is of waar u geen rechten voor heeft verschijnt dit figuur half doorzichtig.

Sommige figuren hebben ook koppelingen met documenten. Als u deze klikt wordt het document geopend in een nieuw browservenster. Als er meer dan 1 document (of diagram) is gekoppeld zal er weer een keuzedialoog volgen.