Hoe vind ik een processtap of stuk tekst?

Om een processtap te vinden op basis van zijn unieke nummer drukt u op het kleine driehoekje naast de knop Zoeken in de groep Acties op het tabblad START en selecteer vervolgens Ga naar. Voer de processtapnummer in in het dialoogvenster en druk op Akkoord. De focus zal verplaatsen naar de betreffende processtap indien het processtapnummer bestaat.

Een processtapnummer is een evt. door punten gescheiden alfanumerieke of numerieke waarde die het pad componeert naar de processtap door alle evt. subprocessen heen. Een voorbeeld: 8.7.6 is het nummer van processtap 6 van subproces 7 wat onderdeel uitmaakt van subproces 8 van het hoofdproces.

Dit dialoog kan ook worden geopen met Ctrl-G.

Hoe vind ik een stuk tekst?

Om een stuk tekst te vinden in de diagrammen gebruikt u de knop Zoeken in groep Acties van tabblad START.

In het venster dat verschijnt, geeft u in de uitklapvelden aan wat het zoekbereik moet zijn en in welke onderdelen u wilt zoeken en vult u de tekst in waarop u zoeken wilt, gevolgd door het drukken op de knop Zoeken. U kunt zoeken in alle procesnamen of in alle proces- en processtapnamen of in alle proces- en processtapnamen en hun eigenschappen.

TekstZoeken

Het resultaat van uw zoekopdracht wordt getoond in het paneel Zoekresultaat. Dubbelklik op het resultaat wat u wilt bekijken en Engage Process Viewer zal het voor u openen of selecteren.

Dit dialoog kan ook worden geopend met Ctrl-F.