Hoe zie ik de status van diagrammen?

Gebruik de knop Overzichten in groep Delen & Publiceren van tabblad Samenwerken en kies voor Status van diagrammen.
Deze dialoog toont u alle diagrammen en versies met status:

•    In ontwikkeling
•    Gedeeld
•    Aangeboden voor publicatie
•    Gepubliceerd

Als u een Enterprise hebt toont deze aanvullend

•    Aangeboden ter goedkeuring
•    Voorwaardelijk goedgekeurd
•    Goedgekeurd

Merk op dat de diagrammen met status In ontwikkeling geen versienummer bevatten. Als de huidige diagramnaam afwijkt van de diagramnaam van de versie wordt dit getoond bij kolom Versienaam. Alle versies van hetzelfde diagram hebben dezelfde Locatie. Dit is de locatie van het diagram binnen de huidige projectstructuur.

Selecteer een versie en kies voor Openen als u deze versie wilt bekijken. Gebruik de Excel knop om de inhoud van dit overzicht te exporteren in CSV formaat.

De optie Toon alleen de nieuwste versies toont voor elk diagram alleen de versie met de meest recente datum. Omdat elk diagram een versie bevat met status In ontwikkeling zal deze rapportage alleen deze versies bevatten als dit de meest recente is.