Hoe zie ik mijn proces in een volledig scherm?

Kies voor Volledig scherm in de groep Weergave van tabblad BEELD. Alleen diagrammen zullen worden getoond in een gemaximaliseerd venster in de browser. Het lint wordt automatisch ingeklapt.

Wanneer je enkel het proces wilt laten zien en de rest van de knoppen wilt verbergen kunt u gebruik maken van de volledig scherm functie.  Deze is te vinden boven in het lint onder "beeld".
Het lint wordt dan automatisch ingeklapt en de panelen gesloten.

Om terug te keren naar de voorgaande weergave drukt u nogmaals op de knop Volledig scherm.

Alternatieven :

► Gebruik de kleine knop bij de schuifbalk rechtsonder in beeld.

Hoe kan ik in- en uit zoomen in de Viewer?

U kunt het procesdiagram van grootte wijzigen door in- en uit te zoomen.

Selecteer een diagram en druk vervolgens op de knop Inzoomen of Uitzoomen in de groep In- en uitzoomen op het tabblad LAY-OUT om een diagram respectievelijk groter of kleiner te maken. Druk op de knop 100% om terug te gaan naar de standaard 100% grootte.

Hoe kan ik in en uit zoomen viewer v1

Alternatieven:

► Gebruik de schuifbalk of de ‘+’ of ‘-‘ knop in de statusbalk.

Hoe kan ik in en uit zoomen viewer v2

► Druk op de knop Zoom in de groep In- en uitzoomen op het tabblad LAY-OUT en kies vervolgens een van de mogelijkheden.

Hoe kan ik in en uit zoomen viewer v3