Hoe zoek ik een tekst in de tabellen?

Om een specifieke tekst in de tabellen te zoeken gebruikt u de knop Zoeken rechtsboven in het paneel Tabellenbeheer. Er verschijnt een dialoog om de zoek tekst in te vullen. Voer deze tekst in en kies voor Zoeken.

Het paneel Tabeltypes verdwijnt nu. Het paneel met de Tabellen verplaatst naar links en er is een nieuw paneel rechts verschenen met de zoekresultaten. Als u een van de zoekresultaten selecteert gaat u automatisch naar de tabel en het tabelelement dat de gezochte tekst bevat.

Het zoeken gebeurt op alle tabelnamen, elementnamen en elementeigenschappen.

Gebruik het kruis rechtsboven om het zoekpaneel weer te sluiten en de Tabeltypes zichtbaar te maken.