Ik wil een rapport van de Autorisaties van de Gepubliceerde diagrammen

Een toelichting hoe je een rapport kan krijgen van de autorisaties per gebruiker en groep van elk Gepubliceerd diagram.

Druk op de knop Publicaties autorisatie in de groep Instellingen van het tabblad Rapporten.

U krijgt een tabel met alle gepubliceerde diagrammen per organisatie-eenheid. Elk item van deze tabel bevat de kijkersrechten (Bekijk gepubliceerd en/of Feedback) voor het specifieke diagram en de specifieke organisatie-eenheid. Het geërfde recht wordt cursief geschreven.
Druk op de Excel-knop om de inhoud van een tabel naar het XLSX-bestand te exporteren.