Ik wil een rapport van de Startoverzichten per gebruiker

Met de rapportage startoverzichten kunt u zien welk startoverzicht actief is voor welke gebruiker.

Het startoverzicht voor een gebruiker is, als niet direct opgegeven, geërfd van de groepen en/of de organisatie. Als een gebruiker lid is van twee groepen met verschillende startoverzichten wordt een van de twee groepen gekozen. U kunt de Rapportage startoverzichten gebruiken om te zien welk startoverzicht actief is voor elke gebruiker.

StartOverzichten2
 In dit voorbeeld heeft de eerste gebruiker zijn eigen startoverzicht Overzicht 2. Alle andere gebruikers hebben startoverzicht Overzicht omdat ze deze hebben geërfd van het startoverzicht voor de Organisatie.

Druk of de knop PDF en Word voor een export naar resp. een PDF of Word bestand.

De Kruistabel geeft een andere weergave van dezelfde informatie. Deze kunt u exporteren naar Microsoft Excel.