Introductie van de Viewer

Deze Online Help bevat een naslaghandleiding voor de Engage Process Viewer.

Engage Process Viewer maakt het mogelijk om diagrammen te bekijken en is onderdeel van de Engage Suite.

Dit is een webapplicatie ontwikkeld in HTML5 zodat deze kan werken in alle moderne web browsers, zoals Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Alle data die wordt gebruikt door de Engage Process Viewer is opgeslagen in de <Engage opslag op internet. Dit betekent dat deze applicatie alleen gebruikt kan worden met een goed werkende continue internetverbinding.

De  Engage Suite bestaat ook uit de Engage Process Modeler en de Engage Process Publisher.

Engage Process Modeler is een applicatie waarin u processen in kaart kunt brengen, brainstorms kunt houden en overzichten kunt ontwerpen. Uiteindelijk kunnen al deze diagrammen zichtbaar worden gemaakt voor de rest van de organisatie met de Engage Process Viewer.

Er zijn twee manieren om een diagram beschikbaar te maken voor gebruikers in de  Engage Process Viewer. Een diagram kan direct worden gedeeld door de maker, of gepubliceerd als onderdeel van het proceshandboek via Engage Process Publisher.

DelenPubliceren1

De Engage Process Viewer toont dus diagrammen vanuit twee verschillende bronnen. De diagrammen worden normaal gesproken gebruikt als deze nog in ontwikkeling zijn en op deze manier eenvoudig feedback verkregen kan worden (vaak door een beperkte groep). De gepubliceerde diagrammen vormen een handboek dat gedeeld wordt met de hele organisatie.

U kunt binnen de Engage Process Viewer alleen diagrammen zien waarvoor u leesrechten hebt gekregen. Dus misschien kunt u alleen gedeelde diagrammen of alleen gepubliceerde diagrammen zien of een combinatie van beide. Als een diagram zowel gedeeld als gepubliceerd is, is de gedeelde versie vaak nieuwer.

Het hoofdstuk Werkomgeving geeft uitleg over hoe u de inrichting kunt aanpassen aan uw eigen wensen. We adviseren om dit hoofdstuk door te nemen voor u diagrammen gaat bekijken.

De basisfunctionaliteit van de Engage Process Viewer is om diagrammen te bekijken en te navigeren door de diagrammen. De diagrammen kunnen ook worden afgedrukt. Tenslotte zijn er bepaalde schermrapportages beschikbaar