Publisher voorkeuren instellen

U kunt uw voorkeuren voor de Engage Process Publisher instellen door te kiezen voor het tabblad Bestand en vervolgens Voorkeuren.

U kunt op dit uw taalvoorkeur wijzigen en of u e-mails wilt ontvangen als er een nieuw diagram is aangeboden voor publicatie.
PreferencesVink Ontvang een email wanneer een diagram is aangeboden aan als u een bericht wilt ontvangen telkens als er een nieuw diagram klaarstaat Ter beoordeling voor publicatie.

U kunt hier verder de volgende instellingen maken:

Hoe kan ik snel de taal wijzigen?

Engage Process Publisher is een meertalige applicatie. U kunt eenvoudig de taal van het programma wisselen. Selecteer Taal op het tabblad Populair.

Nadat u een taal heeft geselecteerd, dient u de applicatie te verversen.

Als u kiest voor Nee kunt u gewoon verder werken in de Nederlandse taal tot u de applicatie opnieuw start.

Kan ik de Datum- en tijdnotatie wijzigen?

U kunt hier kiezen voor verschillende soorten datum- en tijdnotatie. De gekozen datum wordt gebruikt in alle Engage Process onderdelen.

U kunt de datum- en tijdnotatie wijzigen via Bestand > Voorkeuren en in de pop-up de datum- en tijdnotatie wijzigen.

Wat is een scherminfo?

Als u de muiswijzer boven een knop of eigenschap in het Eigenschappen venster plaatst verschijnt er een hint met extra uitleg. Met deze instelling kunt u bepalen of

• de volledige omschrijving getoond moet worden,
  • alleen de naam van de functie/eigenschap getoond moet worden of
  • de hint helemaal niet getoond moet worden.
Waar kan ik notificaties win/uitschakelen voor Ter beoordeling aangeboden processen?

Wanneer een modelleerder een nieuwe versie van een diagram aanbiedt ter publicatie, Dan wordt er automatisch een bericht gestuurd naar alle gebruikers die toegang hebben tot de Publisher.

U kunt deze emails blokkeren/of aanzetten met de instelling "Ontvang een e-mail wanneer een diagram is aangeboden". Te vinden  onder "Bestand" in de Publisher en te navigeren naar voorkeuren.

Tonen van documenten als Hyperlinks

Met het aanvinken van de optie: Toon documenten als links. wordt in het paneel Documenten in plaats van de inhoud van een van de documenten, een lijst getoond van hyperlinks naar het betreffende document. Indien er ook een actie link achter het document zit, dan kan de gebruiker ook op de hyperlinks klikken om het betreffende document te openen.

Indien het Toon documenten als links is uitgezet. Dan probeert de Publisher de inhoud van het gekoppelde document te weergeven in het paneel Documenten, Soms lukt het weergeven van de inhoud niet wegens een strenge beveiliging om geen inhoud te tonen in applicaties van derden,

Wij raden dan aan om ten alle tijde documenten te tonen als links.