Wat is Engage Process Modeler Team?

De Engage Process Modeler Team editie is bedoeld voor een team van samenwerkende gebruikers. Zij delen alle projecten en diagrammen die binnen hun organisatie zijn gemaakt. Elke gebruiker kan bepaalde rollen toegewezen krijgen. Een rol geeft aan welke functies een gebruiker kan uitvoeren. Een gebruiker in de rol Gebruikersbeheerder heeft toegang tot het onderdeel Gebruikers & Groepen. Daarin kunnen ze gebruikers en groepen aanmaken en rollen toekennen. Hij heeft ook toegang tot de instellingen voor Beveiliging waar hij de toegang tot de software voor zijn organisatie kan beperken.