Waar vind ik handleidingen, instructievideo’s, voorbeelden, etc.?

In deze handleiding van Teamboard komt er een scala aan onderwerpen voorbij. Aan de hand van deze onderwerpen hebben wij van Engage Process geprobeerd je het Teamboard te laten ervaren en hebben we de tools gegeven om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Desalniettemin kunnen wij ons voorstellen dat niet alles in één keer op zijn plek valt, of dat er misschien nog meer achtergrondinformatie nodig is. Engage Process heeft daarvoor een uitgebreid Kenniscentrum opgezet. Het Kenniscentrum bevat handleidingen van al onze modules en biedt de mogelijkheid om naar instructievideo’s te kijken die je stapsgewijs door de verschillende mogelijkheden van de diverse applicaties leiden. Daarnaast zijn er voorbeelden beschikbaar gesteld, door de enthousiaste gebruikers van ons platform, waarvan de meeste ook gedownload kunnen worden, zodat je deze in jullie eigen omgeving kunt importeren en bewerken.

Je merkt dat wij er alles aan doen om de ultieme gebruikerservaring te bieden voor een ieder die Engage Process gebruikt of dat in de toekomst zal gaan doen.

Nu vraag je je wellicht af: “Maar hoe kom ik dan bij dit Kenniscentrum?”

Dat is heel simpel. Je kunt het Kenniscentrum bereiken via de volgende URL:

https://knowledge.engageprocess.com/nl/knowledge of je klikt in een van onze modules op ons logo in de rechter bovenhoek en kiest de optie ‘Kenniscentrum’.

Mochten er fouten in staan of je mist een onderwerp dan horen wij dat graag via support@engageprocess.com.