Wat is Engage Process Teambord?

Engage Process Teamboard is een product waarmee u de status van een bepaalde hoeveelheid werk eenvoudig kunt visualizeren om inzicht te krijgen in de voortgang. Het zorgt er voor dat teams kunnen samenwerken op een efficiente maar ook gestructureerde manier door het werk dat ze samen uit moeten voeren te visualiseren. Het kan gebruikt worden voor allerlei soorten werk in verschillende onderdelen / afdelingen van een organisatie, zoals bijvoorbeeld marketingteams, verkoopteams, HR teams, audit teams en software development teams.

Het hoofdonderdeel van Engage Process Teamboard is een bord. In algemene zin bestaat een bord uit een hoeveelheid data samen met instellingen hoe deze data getoond moet worden.