Wat staat er allemaal onder de Help functie?

De modeler biedt gebruikers van het Engage Process platform verschillende manieren om processen eenvoudig zichtbaar te maken. Via ons Kenniscentrum – welke u kunt vinden onder het tabje help – kunt u terugvallen op een arsenaal aan handleidingen, die u op weg helpen om uw project / proces uit te tekenen.

Het kan zijn dat u tijdens het werken met ons platform een specifiek onderdeel mist, een aanvulling heeft of een fout opmerkt. Om één van de genoemde opties aan ons te melden, verwijzen wij u graag naar onderstaande knoppen in de Modeler.

Afbeelding1

Mocht u er ondanks de door ons aangeboden hulpmiddelen toch niet uitkomen, staan wij tijdens werkdagen van 8:00 uur t/m 17:00 uur u graag te woord.