Wat toont de Tabelweergave?

De Tabelweergave toont het werk in een tabel. Elke rij van de tabel correspondeert met een werkitem waarbij de kolommen overeen komen met de velden. Welke kolommen getoond worden is bepaald in het sjabloon, maar de teamboard eigenaar kan dit wijzigen in de configuratie.

TableView

Gebruik de knop Toevoegen bovenaan de tabel om een nieuw werkitem toe te voegen.

Gebruik de knop Kolommen bovenaan om te kolommen in te stellen.

Versleep de randen van de kolommen om de breedte van de kolommen aan te passen.

Gebruik de filters rechtsboven om het aantal rijen dat getoond wordt te verminderen.

Kies voor de knop wijzigen aan het begin van elke regel om de betreffende werkitem te wijzigen.

Kies voor de knop met het plusteken aan het begin van elke regel om een taak aan het betreffende werkitem toe te voegen.

Het icoon dat getoond wordt na deze twee knoppen geeft het soort werkitem weer.

Sommige velden in de tabel zijn te bewerken (dit wordt bepaald in de configuratie). Als dit het geval is kunt u dit direct in de tabel wijzen.

Als er nog niet gesorteerd is op een kolom (oplopend of aflopend) kunt u deze zelf herordenen d.m.v. het verslepen van regels. De nieuwe volgorde zal ook worden toegepast in de andere weergaven.

Gebruik het driehoekje voor een regel (als deze wordt getoond) om een regel uit te klappen. Er verschijnt nu een geneste tabel met daarin de informatie van alle taken in het werkitem. Omdat de velden van een taak anders zijn dan die van het werkitem zullen deze ook in andere kolommen worden getoond.

TableViewExpanded

Gebruik de knop wijzigen aan het begin van een taakregel om de dialoog te openen om de taak te wijzigen. Met verslepen kunt u de volgorde van de taken binnen het werkitem aanpassen. Deze volgorde wordt ook toegepast in de andere weergaven. Het is ook mogelijk om de taken te verslepen naar een ander werkitem. De taak zal dan verplaatst worden naar dat werkitem.

Gebruik de driehoek nogmaals om de rij weer in te klappen.

U kunt de kolommen die worden getoond hier niet wijzigen, maar alleen in de bordinstellingen. U kunt de breedte van de kolommen wel aanpassen.