Wat zijn Centrale goedkeuringsinstellingen?

De instellingen voor het procesgoedkeuringsmechanisme worden beheerd door de gebruiker(s) met de rol Gebruikersbeheerder in de Engage Process Admin Center module. Deze gebruiker kan

•    de rol Goedkeurder toekennen aan gebruikers en groepen
•    bepalen wie welk proces moet goedkeuren
•    bepalen of modelleerders zelf goedkeurders kunnen toewijzen
•    bepalen of goedkeuring verplicht is.

De Gebruikersbeheerder kan ook de huidige toekenning van goedkeurder(s) wijzigen door de rol te verwijderen, de groepsleden te wijzigen of een groep of gebruiker te verwijderen.