Wat zijn ongebruikte onderdelen binnen de rapportages?

Deze rapportages hebben alleen een lijstweergave. Ze tonen de lijst van ongebruikte onderdelen: Documenten, rollen of waardes van uw eigen type

Kies voor Ongebruikte onderdelen in groep Project van tabblad Rapportage. De rapportagewizard wordt gestart. Selecteer de gewenste processen en kies Volgende. De volgende dialoog verschijnt:

UnusedReport2

Kies een van de types die bestaan binnen u project waarop u wilt rapporteren en kies Akkoord. De volgende dialoog verschijnt.

UnusedReport

Voor rollen en documenten kunt u ook de snelkoppeling gebruiken onder de knop Rollen en Documenten in groep Project.