Wat kan ik met de Publisher?

Engage Process Publisher is een publicatiemodule om te bepalen hoe processen worden gedeeld in een organisatie en is onderdeel van de Engage Suite.

Dit is een webapplicatie ontwikkeld in HTML5 zodat deze kan werken in alle moderne web browsers, zoals Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Safari.  Alle data die wordt gebruikt door de Engage Process Publisher is opgeslagen in de <Engage opslag op internet. Dit betekent dat deze applicatie alleen gebruikt kan worden met een goed werkende continue internetverbinding.

De  Engage Suite bestaat ook uit de Engage Process Modeler en de Engage Process Viewer.

Engage Process Modeler is een applicatie waarin u processen in kaart kunt brengen, brainstorms kunt houden en overzichten kunt ontwerpen. Uiteindelijk kunnen al deze diagrammen zichtbaar worden gemaakt voor de rest van de organisatie met de Engage Process Viewer.

Er zijn twee manieren om een diagram beschikbaar te maken voor gebruikers in de  Engage Process Viewer. Een diagram kan direct worden gedeeld door de maker, of gepubliceerd als onderdeel van het proceshandboek via Engage Process Publisher.
DelenPubliceren1

Het hoofdstuk Werkomgeving geeft uitleg over hoe u de applicatie kunt aanpassen aan uw eigen wensen. We adviseren om dit te lezen voor u begint met het publiceren.

De Engage Process Publisher maakt het u mogelijk om:

• de diagrammen te zien zie zijn aangeboden voor publicatie;
  • de lay-out van de gepubliceerde processen aan te passen;
  • diagrammen te publiceren of af te wijzen;
  • een mappenstructuur aan te brengen voor de diagrammen. Dit is hoe ze zichtbaar zullen worden in de Engage Process Viewer;
  • overzichtsdiagrammen aanmaken en wijzigen
  • bepalen wie er is geautoriseerd voor een bepaald gepubliceerd diagram
  • de Engage Process Viewer) instellingen te wijzigen.
  • de startoverzichten te bepalen voor Engage Process Viewer gebruikers.
  • aan link voor een Engage Process Viewer gebruiker naar een specifiek diagram te maken
  • de navigatie tussen diagrammen te testen
  • diagrammen afdrukken en exporteren
  • overzichtsdiagrammen te importeren.

Met de Publisher kunt u ook een geheel eigen Digitaal processenhandboek maken die via de werkomgeving te benaderen is met een directe link:

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail naar support@engageprocess.com.